Referenser

Nedan är några referenser. När du bott i huset så får du gärna maila oss dina synpunkter så publicerar vi dem här!

Perfekt läge!

“Jag blev tipsad om detta huset av en vän som hade bott här tidigare.

Vi åkte till Miami Beach i maj 2013 och bodde i huset tillsammans med totalt 5 barn (3 st i åldrarna 8, 13 och 16 och 2 st som var spädbarn).
Vi bodde i huset i 10 dagar och njöt ordenltigt av de underbara stränderna, Miami Beach och Miami, samt utforskandet av naturen och djurlivet, framförallt det imponerande Everglades. Huset med 3 sovrum, 3 toaletter, fullutrustat kök, och stora vardagsrum var mer än vad vi kunde förvänta oss. Faktumet att det var beläget i ett lugnt område bara några kvarter från Miami Beachs fantastiska strand, gjorde att vi verkligen fick valuta för pengarna. Vi njöt verkligen av vår tid i det lugna grannskapet som huset låg i.

Vi åt frukost i huset och en del middagar lagade vi också i huset, så där sparade vi en hel del pengar, men självklart testade vi på ett antal riktigt bra restauranger både i närheten av huset och några en bit bort. Stranden, matbutiker, restauranger, en fin park och en massa annat, fanns inom räckhåll.

Jag rekommenderar verkligen att bo i detta hus, speciellt på grund av dess ypperliga läge samt för huset i sig. Vare sig man reser med barn eller bara vuxna, så fungerar det perfekt! Det var enkelt att utforska såväl närområde som övriga Miami och Everglades med huset som utgångspunkt.

Det har verkligen allt man kan begära. Sedan vi bodde i huset så har barnen tjatat om att de vill åka tillbaka. Jag tror att de till och med trivdes bättre än oss vuxna, om det nu är möjligt!”

Kristian Olsson, en före detta hyresgäst, som kommer komma tillbaka!

Vellinge

I am going back!

"Perfect house! I have stayed in the house twice, and are in the planning for a new trip to Miami, and I know where I am going to stay! I love the neighborhood and that its so easy to get around Miami from the house. The walks down to the beach and the wonderful restaurants and bars just around the corner.
If you have the chance, dont miss it!"

Glenn Kelly
Bedford, UK

Location, location, location

"Jag hade nog aldrig åkt till Miami och bott här om jag inte själv blivit rekommenderad att hyra detta huset. Så det blev en tripp till Miami Beach 2015, sedan var jag tillbaka 2016, nu siktar jag på en ny resa 2018 där jag för tredje gången skall hyra huset. Det jag upptäckte att på ett år hade mycket hänt, nya ställen hade öppnats och det gjorde att det var spännande att komma tillbaka. Nästa gång jag kommer dit så är det 2 år sedan sist, skall bli spännande att se vad som hänt på Miami Beach sedan dess!"

Robin Westergren
Malmö

Vill du också bo i huset? Kontakta oss!