Varför bo i privat hus och inte på ett hotell under semestern?

Ja, det är ju en smaksak.
Det finns fördelar med eget hus och det finns fördelar med att bo på hotell. 

Detta är några av fördelarna med att bo i privat hus:

  • The American Way – Du kommer nära lokalbefolkningen. Ja, med ett privat boende i ett vanligt område så får du riktiga grannar som du kan heja på och tala med. Gäster i vårt hus har fått skjuts av grannar till butiker, fått tips om det ena och det andra, samt en massa andra trevliga diskussioner med “vanligt folk”. Amerikaner är oerhört öppna och talar gärna med en om det ena och det andra!
  • Home Sweet Home – Du bor “hemma”! Större boende, med fler sovrum, flera badrum, vardagsrum och fullutrustat kök m.m. När du väl kommer hem från dina utflykter, så kommer du verkligen hem! Det är en känsla av att du är i ett hem och inte i ett anonymt hotellrum. Här har vi förberett alla bekvämligheter du kan tänkas behöva.
  • Sharing is Caring – Du kan dela boende med hela familjen eller dina vänner. Tre sovrum gör att du kan bo flera tillsammans. Slappa i vardagsrummet tillsammans, vakna på morgonen och glid ner till köket för att möta en resekamrat som gjort kaffe och fixat lite frukost....... Delad glädje är ju dubbel glädje.
  • Affordable – Du slipper betala en massa extra avgifter, som hotellen inte skyltar med när du bokar, såsom resort-fee, dricks, parkering m.m. Bara en parkeringsplats på ett hotell kostar mellan $19-$40 per natt. Lägg sedan till all dricks för hjälp med väskorna och annat, så inser du att det uppkommer en hel del kostnader som du kanske inte budgeterat med när det kommer till hotellboende. Bor ni flera så blir det definitivt mycket billigare att bo här än på hotell.

Om du inte tidigare har provat på att hyra ett hus för ditt semesterboende, så tycker vi att det är på tiden att du provar nu!

Se fler bilder på huset

Kontakta oss

Stranden på North Beach (750 meter från huset)