Hyrbil Miami Beach – Viktigt att tänka på då du ska Hyra Bil

Hyrbil på Miami Beach kan varmt rekommenderas även om det är lätt att ta sig runt på Miami Beach utan hyrbil. En hyrbil ger dig frihet att åka på spännande utflykter eller t.ex. besöka fantastisk Shopping i Miami. Nedan ger vi dig viktiga tips att tänka på när du ska hyra bil och var du kan hyra hyrbilMiami Beach.

Vi rekommenderar att du hämtar hyrbil på flygplatsen, men boka hyrbilen i förväg. Det går att söka på nätet efter billiga hyrbilar, se nedan, eller via stället du köpt flygresan på.

Det finns dock en risk att det kan vara köer på biluthyrningsställena på flygplatsen (Fort Lauderdale har i regel mindre kö än Miami), så ett annat alternativ är att ta en taxi från flygplatsen till huset (ca $40 från Miami Airport och ca $80 från Fort Lauderdale Airport).

Nästa dag eller någon dag senare så kan du hämta upp en hyrbil, som du bokat via nätet (det blir billigare), hos en lokal biluthyrare nära huset. Nedan hittar du en lista på uthyrare av hyrbil, som finns nära huset.

Hämta Hyrbil på Miami International Aiport

Om du landar på Miami International Airport (MIA), och skall hämta hyrbil på Miamis flygplats, så måste du ta ett snabbt och bekvämt tåg, Miami Mover, direkt från terminalen till MIA Rental Car Center, där det finns 16 biluthyrningsföretag. När du har anlänt till MIA och passerat passkontrollen, tullen o.s.v., tar du hissen till tredje våningen, så finns ett rullband som tar dig direkt till Miami Mover.

Hämta Hyrbil på Fort Lauderdale – Hollywood International Airport

Landar du på Fort Lauderdale – Hollywood International Airport (FLL), så hämtar du hyrbil på ett annat Rental Car Center (RCC), där det finns 12 biluthyrningsbolag.

RCCen ligger precis bredvid Terminal 1, så från Terminal 1 följer du Rental Car Center-skyltar till Concourse B-gångbron. Landar du på Terminal 2, 3, eller 4, så följer du Rental Car Center-skyltar till Passenger Pick-Up-området, så finns en gratis buss direkt till RCCen.

Parkering vid Huset

Utanför vårt hus finns en parkeringsplats, markerad med husnumret som du kommer att få av oss, som tillhör huset. Det går också att parkera gratis längs med gatan Michael Street utanför huset om du skulle behöva fler platser.

Jämförelsevis kan det nämnas att hotell på Miami Beach tar $17-$30 per dag och bil för parkering.

Hyrbil Miami Beach – Viktigt att tänka på då du ska Hyra Bil

Tänk på följande viktiga punkter när du skall hyra bil:

  • Boka Hyrbil Tidigt – Boka hyrbil på nätet så tidigt som möjligt.
  • Försäkring – När du betalar hyrbil med kreditkort eller kontokort så kan det vara så att en del försäkringar ingår.
  • Vägtullar – I Florida har man vägtullar på motorvägarna. Fråga när du hämtar hyrbilen om detta ingår eller debiteras i efterhand. Här kan vi rekommendera att du väljer BudgetHertz eller Alamo, när du väljer hyrbilsfirma. De brukar i regel ha en lösning som är billig och bra för detta. Detta till skillnad från biluthyrningsfirman Dollar, som tar bra betalt per dygn och det är en kostnad de lägger till väl på plats i USA. Så försök att välja någon annan än Dollar.
  • Lojalitetsprogram – Om du är medlem i något flygbolags lojalitetsprogram så kan du på vissa hyrbilsbolag få poäng eller nyttja poäng på din hyrbil.
  • Finstilta – Var försiktig med extrakostnader för hyrbil. De kan säga till dig att något kostar bara $15, men det är då $15 per dygn, och skall du ha hyrbilen i två veckor så blir det en del pengar. Fråga ordentligt och ha koll på vad du betalar för och vad som ingår i din hyrbil. Det låter ofta billigt när de presenterar avgifterna för hyrbilen, men är du inte uppmärksam kan slutnotan bli en dyr överraskning.
  • Navigator – Behöver du ha en navigator (GPS) till din hyrbil, så kan det vara en idé att använda din mobil. Du kan även köpa en navigator på t.ex. Bestbuy (klicka på Store Locator och ange 33141 som ZIP-kod så listas deras butiker som är nära huset) för cirka $80-$100. På hyrbilsstället betalar du annars cirka $15-$20 per dygn för en GPS till din hyrbil.

Biluthyrningsföretag Miami Beach

De närmsta ställena att hyra bil från huset på Miami Beach är:

Vill du läsa mer om att hyra bil och vilka lokala biluthyrare, som finns i närheten av huset, så rekommenderas t.ex. Rental Cars.