Hyra Cykel – Miami Beach – Snabbguide

Vi kan verkligen rekommendera att hyra cykel och cykla på Miami Beach. Det finns många ställen att cykla på Miami Beach, där det inte är någon trafik, speciellt på gångarna längs med stranden. Nedan får du tips på var du kan hyra cykel.

En bra anledning till att hyra cykel är att du, förutom att kunna promenera till den närmaste stranden, väldigt lätt kan cykla till alla andra stränder på Miami Beach.

Om du cyklar från huset till South Beach så kan du cykla den största delen av vägen på gångar längs med stranden. Men mellan 60th Street och 47th Street så måste du cykla på trottoaren längs med Collins och Harding Avenue. Men det är vanligtvis inga problem att cykla där.

Notera att längs med stranden mellan 47th Street och 22nd Street så är det en boardwalk av trä, där du inte får cykla. Men den sträckan kan du gå med din cykel eller rulla försiktigt på den. Denna boardwalk är en bit upp i luften så du får en fin utsikt över stranden och havet.

Citibikes – Hyra Cykel från Cykelstationer

Att cykla på Miami Beach fungerar utmärkt, men var kan du hyra cykel?

Ja, det enklaste sättet är att använda Citibikes. Du kan hyra, plocka upp och lämna din Citibike-cykel på någon av alla de Citibike-stationer, som finns runt omkring på Miami Beach. Och det finns många stationer att hyra cykel från, mer än 100 st.

Antingen köper du ett Citibike-kort eller så använder du ett kredit- eller kontokort. Du kan hyra Citibike-cykel per timme, dag eller månad.

Detta är ett perfekt sätt att hyra cykel, utforska Miami Beach och uppleva mycket mer av Miami Beach än den vanlige turisten.

Den cykelstation som ligger närmast huset är vid korsningen 73rd Street och Dickens Avenue. Vilket är precis efter bilbron när du går från huset (3 minuter från huset).

På Citibikes hemsida kan du se hur många cyklar som står på de olika stationerna. När detta skrivs så står det 6 cyklar vid stationen närmast huset och vid den allmänna poolen på Normandy Island står det 11 cyklar.

Cykeluthyrning – Andra Ställen att Hyra Cykel

Du kan också hyra cykel från andra cykeluthyrare på Miami Beach.

Den cykelbutik som ligger närmast huset, och som erbjuder dig att hyra cykel, är JB Bike Shop på 7430 Collins Avenue (se butiken inifrån).

Det finns många andra cykeluthyrare där du kan hyra cykel på Miami Beach, se t.ex. vår Hyra Fordon sida.

Och här en inspirerande video om att cykla på Miami Beach, som du kan kolla innan du sticker iväg för att hyra cykel så att du kan njuta av att cykla på Miami Beach: