Tjej på Paddleboard uppe på North Beach

Golf – 5 Golfbanor i Toppklass på Miami Beach

Golf på Miami Beach kan rekommenderas.
Miami Beach har fyra 18-hålsbanor: Indian Creek Country Club, La Gorce Country Club, Miami Beach Golf Club och Normandy Shores Golf Club samt en 9-hålsbana Fisher Island Club.

Läs mer på vår sida om Golfbanor på Miami Beach.

Jet Ski

Jet Ski är perfekt om du vill utforska vattnen runt Miami Beach.

Flera Jet Ski-uthyrare erbjuder också olika aktiviteter, såsom rundturer.
Mer information hittar du på vår sida om Hyra Fordon.

Snorkling och dykning

Snorkling och Dykning är något du inte får missa. Världens tredje störta korallbarriärrev, Florida-revet, sträcker sig 270 kilometer från Miami, längs Florida Keys och väster om Key West ut till Dry Tortugas.

På Miami Beach finns utrustning att köpa eller hyra, dykskolor, snorkel- och dykutfärder, se vår Hyra Fordon-sida.

Båtutflykt och Fiske

Båtutflykt och Fiske är populärt även för de som inte är storfiskare. Hyr du båt på Miami Beach, missa då inte att besöka Halouver Sandbar, speciellt under helgerna när det är fullt med båtar inkl båtar som agerar kiosker/restauranger.

Det finns flera båtuthyrare, som erbjuder olika marina aktiviteter, se vår sida om Hyra Fordon.

Styrketräning

Styrketräning ute i det fria?
Varför betala dyrt för att trängas med svettiga typer inne på ett gym när du kan styrketräna gratis utomhus i Lummus Park? Många kommer till Lummus Park, som ligger mellan 7th och 8th Street på östra sidan av Ocean Drive, där det finns styrketräningsutrustning i parken och det är lätt att se och synas.
Men det finns även utegym på flera andra ställen på Miami Beach. Rakt över gatan från huset i parken som ligger där är sedan början av 2017 ett utegym, nytt fräscht och trevligt placerat.
Var man än är på Miami Beach, så finns ett utegym på gångavstånd!

Aktiviteter Miami Beach – Kul Att Göra Utomhus

Aktiviteter Miami Beach – När man hör ordet Miami Beach så tänker nog de flesta på att slappa och ta det lugnt, fantastiska stränder, grymma fester och kanske Miami Vice.

Men många inser inte hur fantastiskt Miami Beach är vad det gäller olika sporter och aktiviteter, speciellt i anknytning till stränderna och vattnet.

När du har slappat och tagit det lugnt ett tag, så kan det ibland vara kul med lite mera fysiska aktiviteter. Även för dig som vanligtvis inte sportar hemma i Sverige, finns flera spännande aktiviteter att uppleva på Miami Beach.

Nedan presenterar vi lite olika förslag på lämpliga aktiviteter på Miami Beach, som tillåter dig att uppleva den fantastiska naturen och djurlivet på Miami Beach:

Jetpack, Flyboard och Hoverboard

Jetpack, Flyboard och Hoverboard är för dig, som är sugen på att prova de senaste vattenfarkosterna. Mer information om var du kan hyra farkoster hittar du på vår Hyra Fordon-sida.

SUP och Kajak

SUP, eller Stand Up Paddle Board (SUP), är perfekt sätt att ta sig runt på de olika kanalerna runt Miami Beach.

Likaså Kajak kan varmt rekommenderas. Miami Beach har precis fått sin första specialbyggda brygga med en del för att på hjul glida ner i vattnet sittande på en kajak från bryggan. Den hittar man vid korsningen 73rd street och Dickens Avenue

Vill du hyra utrustning, se vår sida om Hyra Fordon.

Undervattensbar

Undervattensbar, finns det?
Vill du snorkla efter färggranna tropiska fiskar på South Beach, så kan du simma cirka 200 meter rakt ut från stranden vid Nikki Beach. Där finns Jose Cuervo revet, en 4,500 kg Margarita-bar av betong med sex barstolar, som har sänkts för att skapa ett konstgjort rev på 3-5 meters djup (namnet är från sponsorn Jose Cuervo, ett tequilamärke).

Har du tur finns där en boj som markerar platsen. Innan du ger dig ut kolla med livräddartornet vid stranden att vattnet är säkert.

Beach Volleyboll

Beach Volleyboll finns det många möjligheter till på Miami Beach. Om du är intresserad av strandvolleyboll aktiviteter, så är det lätt att möta upp andra likasinnade på Beach Volleyball Meetups.

Bowling

Bowling är alltid kul och ett bra sätt att umgås på.

Är du intresserad av att träffa likasinnade bowlingentusiaster så bör du kolla in Better Off Bowling.

Ovanstående är bara några exempel på aktiviteter utomhus, som kan upplevas på Miami Beach.

Tänk även på att solen är stark, så se till att du skyddar dig med solskyddsfaktor även när du inte är på stränder.

För mer inspiration till olika fysiska aktiviteter som passar bra på Miami Beach, se nedanstående video.