Festa i Miami

Många turister håller sig till att hänga på Miami Beach, som är en ö utanför Miami som ligger på fastlandet. Men stannar man på Miami Beach, så missar man en hel del. På senare år har Wynwood vuxit till att vara nöjesmeckat för innevånarna och många turister har också börjat hitta hit, vilket gör att det blir en skön mix av människor. Här nedan är några tips på ställen att festa på inne i Miami.

E11even

Inne i Miami har ni E11even, som är öppet dygnet runt och riktigt bra när alla anda ställen har stängt.
En klubb som saknar motstycke och vill du komma hem och säga att du festat i Miami, så kan du inte påstå att du  festat förrän du varit på E11even!

Blue Martini

Blue Martini nere i Brickell så är det alltid bra fart och kul människor. Något högre medelålder än t.ex. på Woodtavern i Wynwood, men atmosfären på Blue Martini är alltid perfekt!

Woodtavern

Woodtavern i Wynwood skall du komma till innan midnatt på helgen, för efter midnatt kan ibland köerna vara 100 meter långa! Alla vill in på denna coola bar, med trädgård där det finns en foodtruck som säljer tacos, dansgolv och flera barer. Intressanta määniskor och alla verkar ha kul! Stämningen är på topp!

Wynwood Yard

Wynwood Yard är kanske inte stället du festar på hela natten, men det är det perfekta stället att inleda kvällen. Äta något gott från Foodtrucksen, ta en öl från något av de lokala bryggerierna och uppleva stämningen.

Blackbird ordinary

Blackbird Ordinary är stället att vara på, vare sig du skall dansa hela natten, bara hänga eller spela lite Jenga.

Gillar du att festa så är Miami Beach och Miami stället du aldrig glömmer.