Stranden North Beach – Miami Beach – Tips

Stranden North Beach, ligger nära huset och är en del av Miami Beach. Denna strand är ett bra strandhäng med skön atmosfär och där du kan slappna av.

Stranden North Beach ligger en liten bit från den mer hektiska och turistiga South Beach, men stranden är inte mindre vacker, snarare tvärtom. Här kan du njuta av lugnet med tårna i sanden, eller flyta omkring i det kristallblå vattnet, inför en utflykt till något av alla de utflyktsmål som finns i husets närhet.

Stranden på North Beach – En Tidig Morgon

Stranden på North Beach är i regel relativt folktom, men på helgerna kan det vara lite mer folk, då många boende i området eller från andra ställen i närområdet tar sig dit för att njuta av stranden och det svalkande blå vattnet.

Förutom att promenera på stranden längs vattnet, så finns det en väldigt fin strandpromenad precis innan du kommer ned på stranden.

huset finns det några strandstolar som ni gärna får ta med er ner till stranden. Det finns självklart även badlakan. Strandstolarna finner ni i garderoben innanför ytterdörren. Se till så att ni lägger tillbaka dem där igen. I samma garderob finns “paraplyvagnar” om ni vill låna till de små barnen.

Så här Hittar du till Stranden – North Beach

Från huset går du ner till stranden North Beach antingen via 73:e gatan, dvs gatan du kommer på när du kör in på ön. Alternativt, och detta är en något kortare väg, så går du över bron Wayne Ave Pedestrian Bridge, som ligger 50 meter bredvid huset (vid höghuset), och sedan svänger du höger och går längs med 75:e gatan rakt ner till stranden. Det går även bra att köra ner och på vardagar är det inga problem med parkeringsplatser.

Bekvämligheter – North Beach

Nere vid stranden North Beach finns duschar och även några planer för strandvolleyboll. Det är nära till Walgreens eller CVS/pharmacy om du vill köpa lite dricka. Det finns också en hel del restauranger i närheten av stranden. Varför inte skicka upp någon i sällskapet till t.ex. Burgers & Shakes på hörnet 74th Street och Collins (mitt emot Walgreens och CVS/pharmacy), cirka 100 meter från stranden, för att köpa några goda burgare, som ni sedan njuter av på stranden?

Säkerhet – North Beach

På stranden North Beach finns det badvakter. Så det är lite Baywatch känsla över det hela.

Glöm inte solskyddsfaktor för solen skiner allt som oftast ordentligt. Det är att föredra att börja förmiddagen med en stund på stranden för att sedan göra någon utflykt eller liknande när man känner att man fått nog av stranden för dagen.

Toaletter – North Beach

Toaletter finns vid Convention Center som ligger vid strandvolleybollen, men de är inte alltid öppna.

Det finns även toaletter inne på t.ex. Walgreens eller i restaurangerna i området. Öppna offentliga toaletter finns också i North Shore Open Space Park som ligger vid stranden uppe vid 78:e gatan.

Är du nyfiken på de andra stränderna på Miami Beach? Läs mer på vår sida om De Bästa Stränderna på Miami Beach.

Se nedanstående video så förstår du att stranden North Beach är ett skönt strandhäng: